3.000 m2 winkelplezier

Gratis parkeren

Rolstoelvriendelijk

Tuincafe

Arrangementen:

araangementen-tuingroen-stadskanaal-tuincetrum-12
arrangementen-tuingroen-stadskanaal-tuincetrum-10
eind-blok-tuingroen-stadskanaal-2021
arrangementen-menu

In ons tuincentrum vind je diverse soorten bloempotten en planten voor binnen én buiten. Hiernaast maken wij hiervan ook prachtige plantenstukjes. De arrangementen zijn te koop voor binnen én buiten en gaan mee met de trends van het seizoen. In het tuincentrum vind je kant-en-klare plantenstukjes, maar kun je ook terecht om samen met onze medewerkers unieke arrangementen samen te stellen. Kom langs en bekijk de mogelijkheden!

Zelf plantenarrangement samenstellen
Zelf een plantenarrangement samenstellen is ontzettend leuk om te doen. Je kunt een arrangement maken voor bij jou in huis, maar dit is natuurlijk ook een leuk cadeau om te geven! Weet je de favoriete planten van een geliefde? Of gaat een kennis verhuizen? Dan kun je een plantenarrangement samenstellen met hun favoriete planten in combinatie met een pot naar keuze! Als je een arrangement wilt gaan samenstellen, kun je het best advies vragen aan onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen je namelijk van advies voorzien over het maken hiervan. Niet alle planten passen namelijk bij elkaar! Wil je een arrangement samen stellen voor iemand zonder groene vingers? Dan is het belangrijk om planten te kiezen die makkelijk te verzorgen zijn, bijvoorbeeld vetplanten! Ook met vetplanten is namelijk veel mogelijk. Vetplanten in een roodstenen kruik is de perfecte combinatie. Wat heb je eigenlijk nodig om een plantenarrangement zelf samen te stellen?

  • Een bloempot, vaas of schaal naar keuze.
  • Diverse planten voor binnen of buiten. Plantenstukjes zijn niet alleen geschikt voor binnen; een plantenarrangement buiten op de tuintafel staat natuurlijk ook erg leuk!

Versieringen. Je kunt hierbij denken aan steentjes, linten en er is nog veel meer mogelijk. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om geen versieringen te gebruiken en het arrangement natuurlijk te houden.

Ecosysteem plant: de trend van nu!
Ben je in de afgelopen weken langsgekomen bij ons tuincentrum in Stadskanaal? Dan heb je de glazen potten met planten vast en zeker gezien! De ecosystemen met planten in een dichte glazen pot zijn ontzettend trendy. Wist je dat je deze ook zelf kunt maken? Heb je hier geen zin in? Dan kun je de ecosystemen met planten natuurlijk ook kant-en-klaar kopen. Deze ecosystemen zijn ideaal voor mensen zonder groene vingers. De deksel van de pot blijft dicht en het ecosysteem doet zijn werk! Je hoeft de planten geen water te geven en je hoeft dus niet bang te zijn dat ze het niet overleven. Kom langs om de verschillende soorten ecosystemen te bekijken!

Arrangementen kopen bij Tuingroen Stadskanaal
Plantenarrangementen kopen doe je bij Tuingroen Stadskanaal. In ons assortiment vind je moderne ecosystemen, maar ook traditionele plantenarrangementen. Door ons ruime assortiment aan planten en potten zijn er ontzettend veel variaties mogelijk. Een groot voordeel van plantenarrangementen is dat je de planten in de potten kunt verwisselen voor andere soorten. Op deze manier heb je iedere keer weer een nieuw arrangement in huis staan! Kom gauw langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je vragen over het samenstellen van een plantenarrangement? Neem dan contact met ons op of vraag hulp aan één van onze medewerkers in Stadskanaal.

tuingroen-tuinadvies-2021-2.fw
jan2.fw
wonen-en-sfeer-tuingroen-stadskanaal-tuinccentrum-noorden-1

Zie ook:

Vetplanten

Vetplanten

Zie ook ons assortiment vetplanten.

XL kamerplanten

XL kamerplanten

Zie ook ons assortiment XL kamerplanten.

Orchideeën

Orchideeën

Zie ook ons assortiment orchideeën.

Terrariums

Terrariums

Zie ook ons assortiment terrariums.

Potterie

Potterie

Zie ook ons potterie assortiment .

Folder

Bekijk onze actuele folder.